etusivulle

 

ASP

 

TIEDOSTOJEN SIIRTO

 

 

UPLOAD

FTP-ohjelmien käyttö tiedostojen siirtämiseen on usein hankalaa ja aikaa vievää puuhaa. ASP- sovelluksemme antaa sinulle mahdollisuuden liittää tiedostoja omalta koneeltasi suoraan palvelimella olevalle sivulle samalla kun päivität sivua.

Ohjelma ei käytä dll-komponentteja lainkaan, vaan on 100% ASP-koodi (1. sivu, n. 6kb.) ja voit sijoittaa sen mille tahansa ASP-kieltä tukevalle palvelimelle.


upload

Esimerkki toimii ainoastaan Internet Explorer selaimella


 

ASP

 

YLEISTÄ

 

 

ASP

Perinteisellä HTML-kielellä esitettyä aineistoa on hankalaa pitää ajan tasalla etenkin jos sama tieto esiintyy usealla eri sivulla. Tieto pitää päivittää sivulle käsin ja tiedon löytäminen sivustosta on hankalaa.

Asp -sivun selaimessa näkyvä osa on kirjoitettu Html -kielellä, joten se ei eroa Html -sivusta ulkonäöltään lainkaan. Sen sijaan Asp -sivussa on Html-sivusta poiketen selaimessa näkymätön osa: joko C++, VBScrip tai JScript -komentosarja. Nämä ohjelmointikielet mahdollistavat sen, että tietokantaan voi tallentaa tietoa lomakkeella suoraan käyttäjän päätteeltä käsin. Tyypillisiä Asp -sovelluksia ovat itsepäivitettävät sivut ja vieraskirjat.

Html -osion ansiosta myös tietokantojen analysointi voidaan tehdä selaimella. Palvelin tekee tiedoista esimerkiksi graafisen esityksen samalla kun tieto tallennetaan.