etusivulle

 

ASP

 

KIRJANPITO

 

 

Kirjanpito ajan tasalle

Kirjanpito-ohjelmat ovat usein vaikeaselkoisia. Toimintoja on paljon ja suurin osa niistä on yksittäiselle asiakkaalle turhia. Voimme tehdä sinulle tietokantaan järjestelmän jossa on vain sinulle tarpeelliset toiminnot. Ohjelma pitää kirjanpitosi jatkuvasti ajan tasalla automaattisesti kun syötät siihen esimerkiksi pankkisiirto- tai laskulomakkeen tiedot. Katso esimerkkinä oleva yksinkertainen kirjanpito-ohjelma.

Kirjanpitosovelluksemme on laajennettavissa vaativampaankin käyttöön.

kirjanpito

Esimerkki toimii ainoastaan Internet Explorer selaimella


 

ASP

 

YLEISTÄ

 

 

ASP

Perinteisellä HTML-kielellä esitettyä aineistoa on hankalaa pitää ajan tasalla etenkin jos sama tieto esiintyy usealla eri sivulla. Tieto pitää päivittää sivulle käsin ja tiedon löytäminen sivustosta on hankalaa.

Asp -sivun selaimessa näkyvä osa on kirjoitettu Html -kielellä, joten se ei eroa Html -sivusta ulkonäöltään lainkaan. Sen sijaan Asp -sivussa on Html-sivusta poiketen selaimessa näkymätön osa: joko C++, VBScrip tai JScript -komentosarja. Nämä ohjelmointikielet mahdollistavat sen, että tietokantaan voi tallentaa tietoa lomakkeella suoraan käyttäjän päätteeltä käsin. Tyypillisiä Asp -sovelluksia ovat itsepäivitettävät sivut ja vieraskirjat.

Html -osion ansiosta myös tietokantojen analysointi voidaan tehdä selaimella. Palvelin tekee tiedoista esimerkiksi graafisen esityksen samalla kun tieto tallennetaan.