etusivulle

 

ASP

 

INTERNETSIVUT

 

 

Itsepäivitettävät kotisivut

Asp-sivujemme päivitys tehdään suoraan internetiin sivustossa olevalla lomakkeella. Lomake aukeaa salasanalla, joten voit päivittää sivustoa vaikka kotoa käsin, jos sinulla on internetyhteys. Lomakkeessa on esikatselutoiminto, joten näet heti miltä tiedostosi näyttää ennen kuin teet lopullisen tallennuksen. Voit lisätä tiedostoon myös kuvia, linkkejä ja tekstin muotoilua esiohjelmoiduilla koodeilla helposti ja vaivattomasti.

Tarvittaessa saat myös ilmoituksen uudesta tiedostosta sähköpostiisi, mikä on tärkeää mikäli annat kirjoitusoikeuksia usealle eri henkilölle tai ylläpidät esimerkiksi yleistä keskustelupalstaa.

sivu

Esimerkki toimii ainoastaan Internet Explorer selaimella

 

KALENTERI

 

 

Kalenteri

Nettikalenteri johon voi tallentaa tietoja joko käyttäjäkohtaisesti tai siten että ne näkyvät kaikille. Nettikalenterin avulla voit olla varma siitä että haluamasi ryhmän kalenteritiedot ovat aina ajan tasalla.Tarvittaessa merkinnät lähetetään myös käyttäjien sähköpostiin.

Kalenteriin voidaan liittää myös asiakaskontaktien ylläpidon seuranta ja tilastointi.

kalenteri

Esimerkki toimii ainoastaan Internet Explorer selaimella

 

KESKUSTELU

 

 

Julkinen keskustelupalsta

Asp-sivujemme keskustelupakstan viestit lisätään sivustossa olevalla lomakkeella. Lomakkeessa on esikatselutoiminto, joten voit muokata tiedostoasi haluamaasi muotoon ennen lopullista tallentamista Voit lisätä tiedostoon myös kuvia, linkkejä ja tekstin muotoilua esiohjelmoiduilla koodeilla helposti ja vaivattomasti.

Asiattomien ja toisten nimissä tallennettujen viestien varalta ohjelma lähettää ennen viestin julkaisemista varmistusviestin kirjoittajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Viesti julkaistaan vasta klikkaamalla varmistusviestissä olevaa linkkiä.

keskustelupalsta

Esimerkki toimii ainoastaan Internet Explorer selaimella

 

KIRJANPITO

 

 

Kirjanpito ajan tasalle

Kirjanpito-ohjelmat ovat usein vaikeaselkoisia. Toimintoja on paljon ja suurin osa niistä on yksittäiselle asiakkaalle turhia. Voimme tehdä sinulle tietokantaan järjestelmän jossa on vain sinulle tarpeelliset toiminnot. Ohjelma pitää kirjanpitosi jatkuvasti ajan tasalla automaattisesti kun syötät siihen esimerkiksi pankkisiirto- tai laskulomakkeen tiedot. Katso esimerkkinä oleva yksinkertainen kirjanpito-ohjelma.

Kirjanpitosovelluksemme on laajennettavissa vaativampaankin käyttöön.

kirjanpito

Esimerkki toimii ainoastaan Internet Explorer selaimella

 

KYSELYT

 

 

Gallup

Postitse lähetettyjen asiakaskyselyjen palautumisprosentti on erittäin alhainen. Saadaksesi kattavan tuloksen kyselyysi, täytyy lomakkeen täyttäminen ja lähettäminen olla asiakkaalle helppoa ja nopeaa. Esimerkkimme on tietokantaan tehty yksinkertainen äänestys-ohjelma, joka voidaan lähettää asiakkaan sähköpostiin. Asiakas valitsee vaihtoehdot hiirellä ja tieto tallentuu tietokantaan. Postituksia ei tarvita. Ohjelma näyttää tulokset prosentuaalisesti sekä graavisina pylväinä.

Toimintoina on myös uusien kyselyiden asettelu ja muokkaaminen sekä tilastointi.

gallup

Esimerkki toimii ainoastaan Internet Explorer selaimella

 

PIKAVIESTI

 

 

Chat

Keskusteluohjelmissa tietokannan käyttö viestien tallentamiseen on usein turhaa ja lisäksi kankeaa. Tärkeää on viestien nopea välitys, ei niiden arkistoiminen. Viestien välityksen nopeuttamiseksi voimme käyttää lyhytaikaisena varastona palvelimen muistia. Muistiin tallennetut viestit näkyvät sivulla kaikille käyttäjille heti. Ohjelma tukee myös yksityisviestejä, mikä tarkoittaa sitä että muut käyttäjät eivät näe mikäli haluat keskustella jonkun kanssa kahden kesken.

Tarvittaessa saat myös äänimerkinsinulle tulevasta viestistä.

 

SÄHKÖPOSTI

 

 

Sähköpostin lähettäminen

Ohjelmalla voit lähettää Www-pohjaisen sähköpostin eri postitusryhmille tai yksittäiseen osoitteeseen. Ohjelma lähettää postia myös esimerkiksi uudesta kalenterimerkinnästä tai sivustoon tulleesta uudesta merkinnästä, kuten päivityksestä tai viestistä.

Ohjelma poimii sähköpostiryhmät tai yksittäiset osoitteet samasta tietokannassa olevasta asiakasrekisteristä mitä mahdolliset muutkin sovelluksesi käyttävät, joten yhteystietojen päivityksiä eri ohjelmiin ei tarvita.

email

Esimerkki toimii ainoastaan Internet Explorer selaimella

 

TIEDOSTOJEN SIIRTO

 

 

UPLOAD

FTP-ohjelmien käyttö tiedostojen siirtämiseen on usein hankalaa ja aikaa vievää puuhaa. ASP- sovelluksemme antaa sinulle mahdollisuuden liittää tiedostoja omalta koneeltasi suoraan palvelimella olevalle sivulle samalla kun päivität sivua.

Ohjelma ei käytä dll-komponentteja lainkaan, vaan on 100% ASP-koodi (1. sivu, n. 6kb.) ja voit sijoittaa sen mille tahansa ASP-kieltä tukevalle palvelimelle.


upload

Esimerkki toimii ainoastaan Internet Explorer selaimella


 

ASP

 

YLEISTÄ

 

 

ASP

Perinteisellä HTML-kielellä esitettyä aineistoa on hankalaa pitää ajan tasalla etenkin jos sama tieto esiintyy usealla eri sivulla. Tieto pitää päivittää sivulle käsin ja tiedon löytäminen sivustosta on hankalaa.

Asp -sivun selaimessa näkyvä osa on kirjoitettu Html -kielellä, joten se ei eroa Html -sivusta ulkonäöltään lainkaan. Sen sijaan Asp -sivussa on Html-sivusta poiketen selaimessa näkymätön osa: joko C++, VBScrip tai JScript -komentosarja. Nämä ohjelmointikielet mahdollistavat sen, että tietokantaan voi tallentaa tietoa lomakkeella suoraan käyttäjän päätteeltä käsin. Tyypillisiä Asp -sovelluksia ovat itsepäivitettävät sivut ja vieraskirjat.

Html -osion ansiosta myös tietokantojen analysointi voidaan tehdä selaimella. Palvelin tekee tiedoista esimerkiksi graafisen esityksen samalla kun tieto tallennetaan.